Info geboortesteen sieraden

De geboortesteen sieraden heeft ons doen inspireren vanwege hun wonderbaarlijke aantrekkingskracht. 
Tijdens onze gezellige dagen op de braderieën in Nederland hebben wij sterk gemerkt dat de aandacht van zowel dames als mannen en kinderen bij de eerste blik naar ons geboortesteen informatiesheet al gaat naar de tot hun bestemde geboortesteen. 
Het "first love" moment is daar.
Met het first love moment bedoelen we natuurlijk het moment waarop de geboortesteen je liefde aangrijpt en je interesse trekt naar meer informatie. 

En natuurlijk komen daar de meest gestelde vragen aangewaaid, want hoe zit dat nou?
Waarom wordt ik zo aangetrokken tot precies die geboortesteen die aan mijn geboortemaand gelinkt staat?
Hoe kan het dat juist die geboortesteen ook mijn favoriete kleur heeft? 
Wat zijn dan de krachten van de geboortesteen en oefent mijn steen ook altijd zijn krachten op mij uit? 
Dit zijn een aantal vragen die veel gesteld worden en die ik met alle liefde uitleg, want hoe bijzonder is dat first love moment. 

 

De wijsheid achter de geboortestenen is een heel bijzonder onderzoek geweest. 
In dit onderzoek hebben ze de eigenschappen en krachten van de geboortesteen naast de persoonlijke eigenschappen van ieder sterrenbeeld gelegd en gekeken waar deze persoonlijke eigenschappen een mooie aanvulling kunnen krijgen voor een niveau van balans die zowel mentaal als fysiek wordt gerealiseerd. 

Maar goed, dat is niet het antwoord op de vraag waarom de meeste mensen een directe aantrekkingskracht voelen bij de tot hen bestemde geboortesteen. 
Dat is de bovenaardse magie van de edelsteen. Een beetje wazig, maar waar. 
Ga maar eens voor een kraam met honderden edelstenen staan. Laat je zintuigen hun gang gaan zonder na te denken en geef jezelf over aan je gevoel.
Met een 100 % overtuiging kan ik zeggen dat de kracht van die ene edelsteen jouw aandacht gaat trekken. Puur vanwege de warmte en het comfortabele gevoel dat de steen je geeft.
De krachten van deze edelsteen zijn de krachten die je op dat moment nodig hebt en dat principe werkt hetzelfde als de krachten van de geboortestenen. 
Ze is geanalyseerd op jouw persoonlijkheden en zal in de meeste gevallen dus als eerst je aandacht trekken. 

De tot jou bestemde geboortesteen zal je baat geven op verschillende fronten.
Fysiek en mentaal. Het zijn gedoseerde krachten die zich uitoefenen op de momenten waarop je ze nodig hebt. Hierdoor blijf je in een fijne balans. 

 

Het combineren van geboortestenen sieraden is zeker mogelijk. Zo kun je als moeder ervoor kiezen om de geboortesteen sieraden van je kinderen met je mee te dragen, maar kun je ook als vriendinnen een vriendschapssetje creëren. 
Hiermee kun je natuurlijk alle kanten op gaan en je eigen creatieve ei inzetten op de samenstelling van de geboortesteen sieraden.
Het combineren van verschillende krachten van verschillende geboortesteen sieraden is mogelijk. Het gaat hierbij om geloof. Het geloof dat iedere edelsteen zijn eigen moment pakt wanneer je lichaam daarom vraagt.  
Vraagt je lichaam om innerlijke rust? Dan zal in het bijzonder de Amethist steen activeren en haar kracht op je uitoefenen. 
Vraagt je lichaam om daadkracht en concentratie? Dan wordt de Siam steen geactiveerd en zullen de krachten van de Amethist gedoofd worden. 
Zo kun je eindeloos combineren.

 

Alle prachtige waardes van alle prachtige stenen kunnen teruggevonden worden op de product pagina. 


Veel liefs, Kim