Info Edelstenen

Edelstenen hebben een bovenaardse kracht, ook wel alternatieve genezing genoemd. Dat houdt in dat de werkingen niet vanuit chemische middeltjes komen, maar vanuit puur natuur. 
Een edelsteen bestaat uit een energetische trilling. Dit zijn energieën die onmerkbaar worden overgegeven. In het geval van edelstenen worden deze energieën overgegeven aan het lichaam. 
Wanneer je een edelsteen vasthoudt of draagt, wordt de energetische trilling door je lichaam overgenomen en andersom wordt jouw energetische trilling overgenomen door de steen. Hierdoor kan een onbalans in het lichaam zich herstellen.

 

In sommige gevallen worden edelsteen sieraden uitgezocht op gevoel. Je laat je gedachten gaan en maakt ruimte vrij voor de optimale werking van je zintuigen. 
Het is een blik op de voor jou bestemde edelsteen die je doet laten stralen en het is een gevoel dat rust en stabiliteit genereert tussen lichaam en aarde. 

In andere gevallen laat je jezelf inlichten over de voor jou bestemde edelstenen door een professional in het edelstenen vak. 
Sommige professionals hebben de wonderbaarlijke kracht energie van mensen te kunnen lezen/voelen, om vanuit die lezing een passende edelsteen te vinden. 
Andere mensen (coaches en psychologen) kunnen gevoelens heel goed en op een fijne manier duidelijk krijgen en komen daardoor uit op een steen met daarbij passende werking. 
In alle bovengenoemde gevallen, zul je daarna zelf nog even een kleine lezing op de edelsteen en je gevoel moeten uitoefenen.
Ervaar je een fijne warmte en balans in je lichaam? Dan is hij voor jou bestemd.